Over ons

Yoran Tonnema is geboren en getogen in 1988 in het mooie Zwolle. Na een opleiding Bedrijfsadministrateur en Commerciële Economie kwam hij te werken op inkoopafdelingen van meerdere ziekenhuizen in Nederland en kreeg daar te maken met alle specialismen, hectiek en chaos binnen deze dynamische branche.

In 2017 kwam in aanraking met AFAS. Tijdens een implementatietraject bij zijn toenmalige werkgever, Gelre ziekenhuizen te Apeldoorn/Zutphen, heeft hij alle beginselen geleerd van de software en alle praktische voordelen aan eigen AFAS-inrichting aan den lijve kunnen ondervinden. Efficiëntie en integratie zijn hierbij de toverwoorden.

In 2019 werd Yoradvice geboren toen er werd verzocht om te assisteren bij een implementatietraject van een ander ziekenhuis, het Máxima MC te Veldhoven/Eindhoven. Tijdens en na dit project was duidelijk dat Yoradvice een ‘blijvertje’ was en Yoran het geweldig vond om ook andere klanten te assisteren bij AFAS vraagstukken, optimalisaties en implementatietrajecten.

Yoran heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het onderdeel ‘Ordermanagement’ binnen AFAS, oftewel de inkoop en logistieke functie binnen het softwarepakket. Naast het inrichten van de gewenste workflows, velden, pagina’s, rapporten en analyses assisteert Yoran ook graag bij het opleiden van de functioneel beheerders en het geven van cursussen aan eindgebruikers en andere belanghebbenden van de organisaties. Ook het uitvoeren van (conversie)imports en het maken van uitgebreide PowerBI dashboards op basis van AFAS data behoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Yoradvice!